Great Group rekryterar till Colorama

Hej hallå👋🏼

Vi har världens chans till dig! Det finns ett suveränt fint, entreprenörsdrivet bolag i stan som nu har bestämt sig för att satsa stort. Efter många framgångsrika år är det nu dags för nästa steg.

För att klara det här på bästa sätt behöver vi dig som vet vad en rejäl satsning handlar om. Någon som är beredd att gå in i detta med hull och hår. Vi letar efter dig som förstår hur man bygger en konsument- och yrkesbutik i världsklass, en oas där kunderna får chansen att skapa nya miljöer. Vi pratar om allt från färg, kakel, golv och badrum till, tapeter och inredning.

Du kommer in i en fas där det projekteras och skapas. Vi kommer snart flytta till en helt ny och mycket större lokal med enorma möjligheter. Du är med och hittar de bästa lösningarna, vågar utmana och komma med förslag. Du är operativ tillsammans med projektgruppen, allt för att vi ska lyckas.

Men sen då? Är det en projektanställning vi pratar om?

När väl etableringen är klar ser vi gärna att du är en naturlig ledare som kliver över och hanterar våra säljteam (självklart har teametn utvecklingspotential, det är så vi ser på det mesta). Vi behöver en modern ledare som vågar utmana individerna, som vill ansvara för utvecklingen av affärsmodeller, personer och utbud så väl som sättet att möta våra kunder. Att du förstår och anammar de nya möjligheter som sprungit ur digitaliseringen är en förutsättning för att du ska lyckas.

Vad är du då för profil?

Du anser att sälj och marknad hör ihop. Vi kan inte jobba med dessa delar i separata spår.

Du behöver såklart en massa bra erfarenhet för att klara av det här. Men framförallt har du förmågan att hantera snabba puckar utan att köra över folk. Det kräver att du vet hur man kommunicerar på ett tydligt och motiverande sätt.

Du tror inte bara på äldre metoder, vi behöver tänka nytt och fräscht. Vi behöver testa och våga utvärdera våra nya idéer 💡även om besluten vi tar, ändå fattas med långsiktighet.

Du är prestigelös, vi menar det verkligen. Här jobbar vi tillsammans och hjälps alltid åt. Du anser själv att du har stor utvecklingspotential även om du redan kan en massa.

Du har ett inre driv och är medryckande, att jobba med Peter som ledare kräver att du själv har en förmåga att alltid jobba framåtsyftande.

Du är målfokuserad. Vi kommer behöva driva detta med hjälp av tydliga mätbara mål men vi gör inte avkall på våra medarbetares välmående. Kombinera dessa två.

Du är en ledare. Att ha ansvar ser du som en självklarhet. Ditt viktigaste uppdrag är att ditt team är starkt, välmående och framförallt självgående.

Behöver du ha någon erfarenhet då?

Jo, det behövs! Du kommer behöva bred erfarenhet inom försäljning och marknadsföring, helst inom retail. Kommer du från branschen är det absolut ett plus men då behöver du också utmana dig för att våga utveckla oss. Du vet hur man leder ett team. Passa på att berätta mer i vår videoansökan om vad du kan och varför du passar perfekt hos oss.

En del frågar sig om man måste spela in en video för att söka tjänsten. Nej, det är inget krav men du borde verkligen ta chansen då den som får jobbet troligen gjorde just det.

Om Colorama

Colorama Norrköping erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för konsumenter och proffskunder.

Utöver färg och färgtillbehör omfattar vårt sortiment tapeter, golv, kakel/klinker och städ och mycket mer. Vår styrka på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi hjälper dig till ett lyckat slutresultat! Men bäst info om Colorama hittar du här: https://coloramanorrkoping.se/om-colorama-norrkoping/

ANSÖKAN

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag, vi jobbar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden går ut.        

Vi vill att du i din ansökan har med:

  • En kort bakgrund om dig själv och varför du ska med på den här resan.
  • Beskriv hur en bra försäljnings- och marknadschef löser det här uppdraget.
  • Berätta vad du ser som din största förbättringspotential.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cissi Sandqvist på Great Group, www.greatgroup.se, mobil 0706-107600.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/26
Kontakt
  • Cissi Sandqvist, 0706107600
Publicerat 2021-05-03
Sista ansökningsdag 2021-06-03

Inapoi la locuri de munca vacante