Great Group rekryterar till JohSjö Industri

Vill du vara med på en tillväxtresa med Johsjö Industri? Då kan det här vara ditt nästa jobb!

Om jobbet

Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av rostfria produkter så som bränsleenheter till gasturbiner och process-/tryckkärl till läkemedelsindustrin etc.

Ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!  Du blir en viktig del i hela kedjan från kundorder till leverans. Förutom konstruktion får du även möjlighet att jobba med projektledning, tekniskt inköp och beredning.

Din bakgrund

Vi tror att du har examen från högskola eller universitet med inriktning maskin/mekanik eller motsvarande. Det är meriterande att du har jobbat med tryckkärl, svetsade konstruktioner och hållfasthetsberäkning. Du behöver dessutom ha jobbat ett flertal år som konstruktör så att du känner dig varm i kläderna. Du har goda kunskaper inom CAD. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är en drivande lagspelare med stort kundfokus. Du är bra på att skapa struktur och rutiner i ditt arbete. Det är viktigt att du är kommunikativ i våra interna och externa kontakter då vi mestadels jobbar i projektform. Du kommunicerar öppet, är ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad.

Det är viktigt att du är affärsdriven och förstår värdet av kontinuerlig utveckling och lyhördhet för våra kunders krav och önskemål. Vi kommer lägga stor vikt vid att du förstår kopplingen mellan produktion och sälj, där våra kunder alltid ska få bästa tänkbara lösningar och service.

Du kommer att jobba nära verksamhetschefer samt affärsområdeschefer och löpande följa upp kalkyler, KPIer och andra uppsatta mål.

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

  • En kort bakgrund om dig själv
  • Två saker du hoppas få ut av rollen hos JohSjö
  • Tre anledningar till varför du vill arbeta hos oss

Du kan läsa mer om på www.johsjo.se

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Group, som är vår rekryteringspartner, mobil 070-8824160, elin.malke@greatgroup.se, www.greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om JohSjö Industri
Förverkligat stora idéer i 100 år. På JohSjö tar vi dina idéer och koncept genom hela kedjan. Så har vi arbetat sedan 1910. Vi erbjuder flexibla tjänster med spetskompetens inom konstruktion, produktion och installation.

Stainless, Rostfritt är ett av våra specialistområden. Som leverantör av processtankar och tryckkärl till läkemedelsindustrin och ledande industriföretag lever vi upp till högt ställda krav vad gäller kapacitet, kvalitet och hantverkskunnande.

Elektromontage installation
Elinstallationer utöver det vanliga. Tillhandahåller el-installation, automation och montage för process och industri. Designar och levererar kompletta anläggningar och lösningar mot kund.

Industriautomatik
Din kompletta automationspartner. Med effektiv och produktionsnära konstruktion och programmering hjälper vi dig med automation, apparatskåp och ställverk. Vi är din partner genom hela kedjan – från projektering, konstruktion och montage till idrifttagning och service.

Vår långa framgång bygger på en bred industriell kompetens, ett högt applikationskunnande och en unik laganda som gör att vi går in i varje uppdrag med största engagemang. I gruppen är vi ett 100-tal anställda och vi genomför gemensamma projekt där vi erbjuder kompletta produktleveranser inom varierande områden

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgånde
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/20
Publicerat 2021-04-09
Sista ansökningsdag 2021-05-09

Tilbake til ledige stillinger