Great Group rekryterar till Tenders

Vår tes handlar om att vi är övertygade om att vi kan få våra kunder att vinna fler upphandlingar och göra bättre affärer med kunder inom den offentliga sektorn. Vi är dessutom ett pålitligt stöd där upphandlingar är utmanande och kräver mer resurser.

Vi är under starkt tillväxt och söker nu en driven innesäljare som vill vara med och expandera och utveckla vår försäljning. Du kommer att få utveckla befintliga kunder men även jobba med nykundsbearbetning för att växa vår kundbas. Tjänsten ställer stora krav på ett självständigt och proaktivt säljarbete där förväntningarna på en omsättningsökning är stor.

Arbetsuppgifter

Du trivs och drivs av arbete med försäljning och kundbearbetning och har ett härligt engagemang. När du väl sitter i en kundförhandling så skapar du ett bra affärsklimat och har förmågan att driva affärer i mål.

Säljarbetet kommer i stor utsträckning att baseras på att matcha offentliga upphandlingar mot företag som Tenders tror har ett intresse av just dessa upphandlingar. Genom att ”para ihop” rätt upphandling med rätt företag kan innesäljaren kontakta företagen och presentera dels en affärsmöjlighet för företag och dels sälja in Tenders tjänster. Allt säljarbete dokumenteras i vårt CRM system där vi alltid har aktuell status på vår prospectstock.

Din bakgrund och erfarenheter

Som person är du tålig, högpresterande och ser positivt på de utmaningar som du ställs inför. Du har en bakgrund inom försäljning och är van att arbeta målstyrt och med stort ansvar. Vi tror att du är en senior person med seriös framtoning. Du förstår modern försäljning och marknadsföring och använder obehindrat sociala medier i ditt säljarbete

Du behärskar flytande svenska i tal och skrift. Dina IT kunskaper är goda i främst Microsoft Office programmen och van att arbeta i CRM-system.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av, eller förståelse för, skillnaden på affärsförbindelser mellan två privata företag och affärsförbindelser mellan privata företag och den offentliga sektorn.

Vi erbjuder

Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Tenders värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

En kort bakgrund om dig själv och varför du söker tjänsten.

Två saker du hoppas få ut av ett jobb på Tenders

Tre anledningar till varför du vill jobba hos Tenders

Du kan läsa mer om oss på https://www.tenders.se/

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cissi Sandqvist på Great Group som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-107600, cecilia.sandqvist@greatgroup.se, www.greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Tenders

Tenders affärsidé är att leda er till fler vunna offentliga affärer. Vi har utvecklat spetskompetenser och erfarenhet som leder till ett starkt team med en enklare process. Oavsett era behov, utmaningar eller storlek på upphandling ger våra specialister ert företag råd och stöd.

Vi är övertygade om att vi kan få våra kunder att vinna fler upphandlingar. Vi är dessutom ett pålitligt stöd där upphandlingar är utmanande och kräver mer resurser. Bland våra uppdragsgivare finns företag med allt från flera tusen anställda ner till fåmansföretag.

 Vi har sedan 2005 funnits med i alla steg i processer som rör anbud eller upphandlingar. Därför kan våra kunder känna sig trygga i ett samarbete med oss.

Med våra kunders expertis och branschkännedom och vår specialkunskap om offentliga affärer skapar vi ett oslagbart team. Tillsammans vinner vi fler offentliga upphandlingar och ni som kund kan sälja mer.

Ibland uppstår stressade situationer där varken tid eller resurser räcker till. Frågor och tvivel uppstår och våra kunder förlorar fler affärer än dom vinner. Vi tror att situationen kan bli bättre genom ett samarbete med oss där vi leder er till fler affärer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/23
Publicerat 2021-04-16
Sista ansökningsdag 2021-05-16

Terug naar vacatures