Great Group rekryterar till Connect

Med glädje inser vi att vi behöver bli fler. Så tillsammans med Great Group rekryterar vi nu en Key Account Manager till vårt Lidköpingskontor.


Älskar du sälj- och relationsskapande? Vi letar efter dig som gillar teknik och vill vara med och utveckla Connects säljorganisation i Lidköping med omnejd!

Vem är du?

Connect behöver dig som med kraft och energi vill bidra till företagets säljorganisation. Du kommer jobba tight med en redan framgångsrik kollega men har hela det duktiga Connect-teamet i ryggen.  Du har tidigare arbetat med försäljning och nu är redo att testa något nytt. Det viktigaste för att lyckas i rollen kommer att vara ditt driv, engagemang och positiva attityd.

Vi tror att du har branscherfarenhet från minst ett av våra affärsområden och dessutom har potential att utvecklas inom övriga områden. Du förses med några få befintliga kunder som går att utveckla, men du ska primärt kunna få till möten och etablera nya kontakter för att bygga vår kundstock. Detta bör du relativt kvickt klara på helt egen hand även om det finns stöttning.

Som person är du uthållig, högpresterande och ser positivt på de utmaningar som du ställs inför. Du är målfokuserad, strukturerad, lösningsorienterad och en naturlig lagspelare som trivs att arbeta i högt tempo. Du trivs med att driva ditt eget sälj och gillar att arbeta självständigt. Du rapporterar till vår säljchef i regionen, och har dessutom extra stöttning från erfarna kollegor, samt affärsområdeschefer.

 

Arbetet

Det är ett fritt arbete med mycket eget ansvar. Dina dagar handlar om att vara ute hos kunderna och tillsammans med dem skapa lösningar och göra skillnad. Du sköter din egen administration och ser till att dagarna blir meningsfulla. Du behåller och utvecklar de kunder du hittar.

Connect verkar inom fyra affärsområden och erbjuder tjänster inom IT-drift & hårdvara, print och dokumenthantering, Möteslösningar och digitala videotjänster, samt Telefoni och molnväxlar. Marknaden har grym potential och för att kunna erbjuda tekniska lösningar i toppklass behöver du ha en bred och generisk IT-kunskap. Har du som roligast på jobbet när det finns utmaningar och du får jobba med en kombo av snabba actions och långsiktigt arbete? Då har vi förmodligen en perfekt match.

Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.
Vi vill att du i din ansökan har med:
• En kort bakgrund om dig själv och vad du hoppas kunna bidra med.
• Beskriv dina kunskaper inom det av våra områden du har erfarenhet ifrån.
• Berätta för oss hur du ser på rollen som Key Account Manager
Du kan läsa mer om oss på www.connect.se

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner Cecilia Sandqvist på Great Group, 0706-107600 www.greatgroup.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Connect
Problemfri IT i över 20 år. I över 20 år har vi har levererat varor och tjänster inom IT-sektorn. Dagligen hjälper vi kunder med allt från rena IT-konsulttjänster till service för skrivare och konferenssystem, samt all tillhörande kringutrustning och teknik. Våra konsulter med gedigen Microsoft-, Apple- och Linux-kompetens ser till att du som kund inte bara får tillgång till teknisk kompetens i toppklass, utan även IT- konsulter med hög social förmåga, en proaktiv inställning och en stor lyhördhet för just era behov. Läs med på www.connect.se

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2
Kontakt
  • Cissi Sandqvist, 0706107600
Publicerat 2021-02-25
Sista ansökningsdag 2021-05-10

Terug naar vacatures