Great Group rekryterar till Connect

Ojojoj!? Vilken chans tänker du. Precis säger vi! Ett grymt kul jobb om du gillar affärer och framförallt kunder.   

Vi börjar lite otraditionellt med bolaget:

Connect har lång och kort historia kan man säga. Bolaget har funnits länge men är samtidigt nytt. Hur funkar det? Jo, i början av 2019 tog nuvarande ägare över bolaget. Det ”renoverades” och fick så sent som vid årsskiftet en ny familjemedlem när det slogs samman med Xelent som kanske är mer känt just i Gävle. Den nya ledningen ser otroligt ljust på framtiden och planerar att växa bolaget genom, att med grymma lösningar affärsdriven, duktig personal tillfredsställa alla våra kunders behov inom IT/AV/Print och Telefoni.

Läs mer på www.connect.se

 

Nu tillbaka till dig:

Vass på vad kanske du undrar?

Jo, det är bra om du kan lite om det mesta. Du behöver främst ha en känsla för affärer, och ett härligt driv för att skapa grymma lösningar för slutanvändarna.

Du är självständig. Det finns en grym organisation bakom dig som löser det mesta vad gäller teknisk detaljkompetens, leverans och service. Men du behöver klara av att hålla ihop det hela och är ansvarig för att det finns affärer att räkna på.

Du är modig. Du kommer kliva in i möten med kunden  alldeles ensam. Självklart väl förberedd och taggad till tusen men det finns inte alltid en kollega till hands. Då får man parkera frågor och återkomma.

Du är sugen på mer. Det är en region vi tänker växa kraftigt i. Så du har verkligen chansen att skapa något mer tillsammans med oss. Dina möjligheter är nästan oändliga om du är duktig.

Du har ett konsultativt tänkande. Våra kunder är oftast inte specialister inom det vi erbjuder så du behöver finnas där, ha en förståelse för deras behov och deras process. Samtidigt vågar du komma med tips och avråda om det inte passar kunden.

Du är prestigelös. Hos oss hjälps vi alltid åt. Vi tvekar aldrig när det kommer till att hjälpa en kollega/eller kund ur en knivig sits oavsett om det är utanför Comfort Zone eller inte.

Du skapar relationer. Det kan ta lång tid i den här branschen innan det är dags för affär och då är det viktigt att du håller igång dina relationer och tar hand om kunderna på vägen.

 

Behöver man ha någon bakgrund då?

Ja, vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Dessa år får gärna ha spenderats inom någon form elektronikhandel eller så har du pysslat med konsultativt sälj i en annan bransch eller varför inte med vår typ av lösningar.

Men krasst sett räcker det, att du tror så pass mycket på dig själv, att du är övertygad om att du är rätt för jobbet. Då behöver du bara övertyga oss också.

Nu blir det spännande att se vem du är!? In och sök!

 

Placering & start

Tjänsten är placerad i Gävle och tillsättning är enligt överenskommelse. Vi jobbar med löpande urval och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

Ansökan

Skippa ditt generella personliga brev, beskriv hellre med några rader det du anser vi borde veta för att vilja ta in dig för intervju.

Vi vill dessutom att du får med:


  • En kort bakgrund om dig själv och varför du är den perfekta kandidaten. 

  • Vad vill du ha uppnått om fem år hos oss, och var är du då på väg? 

  • Vad kan du om vår bransch?

Dessa frågor kommer du i ansökningsförfarandet för svara på genom video, men du kan andas vi bedömer inte dina skådistalanger =)

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cissi Sandqvist på Great Group som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-107600 www.greatgroup.se


Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgånde
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gävle
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/21
Publicerat 2021-04-09
Sista ansökningsdag 2021-05-09

Retour aux postes vacants