Great Group rekryterar till Assemblin

Vi växer i Norrköpingsregionen och behöver förstärka vårt engagerade Assemblin-team med dig som brinner för service, försäljning och att skapa kundvärde.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Arbetsuppgifter

Som Serviceledare leder du och ansvarar för serviceavdelningen på Norrköpings filialen och driver uppdrag inom elinstallation/service i Norrköping.

Du blir en viktig person i filialen med eget budgetansvar för serviceavdelningen. En stor del av din arbetstid ägnar du dig åt försäljning/kundbearbetning, förhandlingar, teckna långsiktiga och bindande serviceavtal och förse dina medarbetare med serviceuppdrag.

  • Du utför eller är delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande uppdrag.
  • Du har det övergripande ansvaret för uppdragens tidplan, budget och resultat.
  • Du gillar och har lätt för att ha ekonomisk kontroll på projekt och din avdelning.
  • Du arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egen personal.
  • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
  • Du medverkar i Filialens bemanningsplanering och är medlem i Filialens ledningsgrupp. 

Bakgrund/personlighet

Du kommer från branschen och har redan ett upparbetat kontaktnät. Du har relevant utbildning inom elteknik så du har förmågan att sätta dig in i våra kunders system och lösningar.  Ditt tydliga ledarskap och engagemang har gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunderna såsom hos dina medarbetare.

Du trivs och drivs av arbete med försäljning och kundbearbetning och har ett härligt driv som gör att du får med dig dina medarbetare och inte minst kunderna. Självklart gillar du att kalkylera, arbeta fram tekniska lösningar och anbud som är dom allra bästa. När du väl sitter i en kundförhandling så skapar du ett bra affärsklimat och har förmågan att driva affärer i mål. För dig är en affär komplett först när ett serviceavtal är tecknat.

Några viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är driven, strukturerad, serviceinriktad, flexibel, självgående och prestigelös.

Du har goda IT kunskaper och goda kunskaper i Microsoft Office program.

Vi erbjuder
Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.


Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

En kort bakgrund om dig själv. Två saker du hoppas få ut av ett jobb på Assemblin Tre anledningar till varför du vill jobba hos Assemblin

Du kan läsa mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Group som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-107010, mikael.weleen@greatgroup.se, www.greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Assemblin-koncernen

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

 

Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/17
Kontakt
  • Mikael Weleen, 0706-107010
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-05-31

Retour aux postes vacants