Great Group rekryterar till Harju Elekter

Är du en teknikintresserad driven innesäljare då kan det här vara ett jobb för dig.

Din säljroll

Som innesäljare kommer du att arbeta självständigt med att planera och genomföra din försäljning till både befintliga och nya kunder. I din roll får du arbeta med ett brett produktutbud och flexibla lösningar bestående av centraler, ställverk och transformatorer för mellanspänning och lågspänning eller kompletta kraftanläggningar.

I ditt arbete ingår att analysera behov och tillsammans med produktansvarig ta fram tekniska lösningar för kunden. Samtidigt som du driver befintliga affärer, så arbetar du med att bygga relationer hos våra blivande kunder och samarbetspartners.

Om du kommer till oss så får du arbeta i ett entreprenörsdrivet och positivt företag, där du får stor frihet under ansvar. Runt omkring dig har du en väl fungerande organisation, så du kan fokusera på dina affärer.

Rollen innebär mycket delaktighet inom bolaget och du förväntas ta ett stort affärsmässigt ansvar. Harju Elekter befinner sig på en tillväxtresa vilket innebär att det finns mycket goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter för rätt person.

Vår ambition är att du ska kunna utvecklas och på sikt kunna växa in i en roll som säljare på fältet.

Din profil

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av liknande försäljning, men det allra viktigaste är dina personliga egenskaper och att du vill utvecklas i din säljroll.

För att klara rollen behöver du någon form av el-teknisk utbildning och kunna läsa och förstå el- och kopplingsscheman.

Du är utåtriktad, strukturerad och ambitiös samt motiveras av att skapa mervärde och vidareutveckla kundrelationer. Du skriver och talar obehindrat svenska och engelska.

 ANSÖKAN

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

  • En kort bakgrund om dig själv
  • Två saker du hoppas få ut av ett jobb på Harju Elekter.
  • Tre anledningar till varför du vill jobba hos Harju Elekter.

Du kan läsa mer om oss på www.harjuelekter.se

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Group, www.greatgroup.se som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-107010

Varmt välkommen med din ansökan!

 

OM HARJU ELEKTER

Harju Elekter Sverige är ett helägt dotterbolag till börsnoterade koncernen Harju Elekter Group i Estland. De välkända verksamheterna i Sverige, SEBAB och Grytek, har varit del av koncernen sedan 2018. Från och med 2021 är all verksamhet samlad under Harju Elekter Sverige med huvudsaklig inriktning på lösningar för eldistribution, förnybar energi och kommunikation. Våra kunder återfinns inom områden som energi, infrastruktur och tillverkande industri. Harju Elekter Sverige med en omsättning av 260 MSEK och ca 80 anställda med huvudkontor i Malmö och lokalkontor i Borlänge, Borås, Finspång, Luleå, Stockholm och Västerås.

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgånde
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/19
Publicerat 2021-04-08
Sista ansökningsdag 2021-05-08

Takaisin avoimiin työpaikkoihin