Great Group rekryterar till Connect

Eller tänker du kanske bli det? Kul! Då antar vi att du är nyfiken, smart, prestationssugen och genuint intresserad! Det krävs en hel del för att matcha den här tjänsten. Men det är också ett av de roligaste jobben du kan ha!!

Vi har dessutom massor av befintliga kunder som vill ha din omsorg, kunskap och ditt engagemang. Även om du såklart vill hitta nya affärer, du älskar ju nämligen dina kunder och vill alltid hitta fler att hjälpa.

Vi börjar lite otraditionellt med bolaget:

Connect har en härlig och lång historia. Vi är på tillväxt med en ung, hungrig ledning och medarbetare som har riktig bra koll på läget.

Våra kunder har genom oss kunnat tillämpa, problemfri IT i över 20 år. Vårt slipade team hjälper dagligen våra kunder med allt från den bästa telefonin till rena IT-konsulttjänster och service för skrivare och konferenssystem, samt all tillhörande kringutrustning och teknik. Så du behöver gilla IT-print-telefoni-AV om det ska fungera.

Rollen:

Vi vill att du ska jobba med telefoni, print, IT och AV lösningar hos våra kunder. En givande utmaning om man verkligen vill hjälpa sina kunder att effektivisera deras administrativa processer.

Du jobbar nära dina kunders verksamhet och ser till att deras administrativa lösningar kring telefoni, informationshantering, printlösningar, AV lösningar och digitaliseringstjänster är tillfredsställande. Du har ett stort ansvar när det kommer till att inspirera och utbilda dina kunder kring ett effektivt arbetssätt.

Du behöver själv ha kompetensen att driva affären, ställa de rätta frågorna och skissa på lösningen för dina kunder. Det finns teknisk stöttning att få från kollegor. MEN bäst blir du om du själv förstår och intresserar dig för lösningarna, det skapar tilltro.

Du bokar besök på många olika sätt och har som standard en fullspäckad kalender. Du trivs med att jobba mot mål och har tidigare levererat bra försäljning. För oss är ditt driv och engagemang ett grundläggande krav och i utbyte får du frihet att skapa grymma lösningar tillsammans med dina kunder.

Om dig:

Du älskar människor, och mötet med dem. Du är tillgänglig, att bemöta dina kunder på ett sätt som gör att de känner sig viktiga, det är A&O.

Du är energisk, dagarna ser olika ut och du behöver kunna styra upp effektiva dagar på egen hand och utnyttja varje chans.

Du klarar av att administrera dina egna affärer.

Du är en vinnarskalle, inte för att du behöver vinna allt men du ska rannsaka dig själv när du inte gör det!

Du är prestigelös, vi skapar de bästa lösningarna tillsammans med våra kunder och tar tillvara på deras kompetens och lyssnar in.

Du är positiv, troligen kommer inte alla dagar vara en dans på rosor men majoriteten är det om du har en positiv och lösningsorienterad attityd.

Du har jobbat B2B, gärna inom branschen. Och har du inte gjort det, lär du göra en grym filmansökan där du verkligen beskriver vad din bakgrund kan bidra med. Här kommer vi vara tuffa.

Du får:

Ett av de roligaste jobben man kan ha. Det händer alltid nya saker. Och möjligheterna är oändliga. Du får möta olika branscher, olika roller och du lär dig nya saker hos dina kunder, varje dag.

Du har en grym produkt- och tjänsteportfölj som hela tiden uppdateras med nyheter. Du utbildas löpande för att alltid kunna erbjuda de bästa lösningarna. Dessutom finns det kunder som bara väntar på dig.

Du har ett roligt och starkt team omkring dig som stöttar, hjälper och ibland stjälper dig. Stjälper!? Japp, vissa gånger kommer du bli stoppad av dina proffsiga tekniska kollegor, det är smart att lyssna på dom men våga även utmana de!

Du får en arena, och den är oändligt stor. I princip alla typer utav bolag behöver dessa tjänster så marknaden är enorm. Du får jobba i en ung organisation som har en stark kultur och som värdesätter relationer med såväl kunder som kollegor och leverantörer. Connect är på tillväxt och detta är bara början.

Vi kommer vilja titulera dig som säljare, kanske den finaste titeln man kan ha. Titeln hos någon som gör skillnad för sina kunder genom att inspirera och utbilda dem till att ta kloka beslut.

Ansökan:

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

  • En kort bakgrund om dig själv och vad du hoppas kunna bidra med.
  • Beskriv dina kunskaper om vår bransch, har du inga beskriv vad du kommer bidra med.
  • Berätta för oss hur du anser att en modern säljare jobbar.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner Cecilia Sandqvist på Great Group, 0706-107600 www.greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 
 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nyköping
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/12
Kontakt
  • Cissi Sandqvist, 0706107600
Publicerat 2021-03-10
Sista ansökningsdag 2021-05-10

Takaisin avoimiin työpaikkoihin