Great Group rekryterar till Café Bar

Jajamen! Vi vill bli fler och tror att du som är en genuin tävlingsmänniska passar prefekt i vårt team. Du får dessutom jobba i ett företag som fokuserar på en av de viktigaste stunderna på arbetsdagen, nämligen den vid kaffeautomaten. Du vet platsen där allt händer eller inget händer. Stunden när man hinner ta saker med sina kollegor, får veta det senaste eller bara hinner reflektera en kortis. Vi eftersträvar att den rykande koppen som du snart har i handen alltid känns perfekt. Tror du också att kaffe kombinerat med IT är framtiden? Vi har många interaktiva lösningar som dessutom gör våra kaffestunder smarta och effektiva.  

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER

Hos oss är kunden ALLTID i fokus, på riktigt. Det ska vara glädjefullt och givande att vara kund hos oss, vi delar alltid med oss av vår stora kompetens inom kaffe/te och ser till att våra kunder har den mest lönsamma lösningen installerad, när väl behov och önskemål fastställts.

Du ingår i ett drivet team där vi gärna delar med oss av vår erfarenhet för att du ska utvecklas. Inte nog med det, vi har också väldigt kul på jobbet!

Rollen som Distriktssäljare:

Budgetansvar för din kundplattform. Ansvar för hela köpprocessen: Du skapar möten genom olika kanaler (telefon, mail, Linkedin, nätverk och canvasbesök är de vanligaste), genomför proffsiga behovsanalyser, offererar, genomför affärer och ser till att kunden är nöjd även efter leveransen. Sälja in våra café-lösningar, koncept och nyheter till framförallt nya kunder B2B, det finns ett mindre antal befintliga kunder att utveckla så att du får en bra start. Du har ett brett kundklientel, alltifrån lokala idrottsklubbar till stora internationella bolag.

Så lite mer om hur du är:

Du gillar högt tempo. Vi och våra kunder gillar när det händer saker. Du driver dig själv och vill hela tiden vara aktiv.

Du gillar nya utmaningar. Ofta hittar vi nya segment och får nya lösningar det tycker vi är superkul och det behöver du också göra.   

Du har en vinnarskalle. Vi ser gärna att du strävar efter att vara bäst i det mesta du tar dig an.

Du har testat förr. Vi tror att du har någon form av säljbakgrund, gärna B2B men det är inget krav. Körkort är ett krav då du kör bil till dina kundmöten.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

I den här rekryteringen har Café Bar valt att samarbeta med Great Group. Skicka gärna in din ansökan redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Cissi Sandqvist, 0706-107600, cecilia.sandqvist@greatgroup.se

Läs mer om Great Group: www.greatgroup.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

FÖRETAGSPRESENTATION

Vi är ett hårt arbetande team på 181 anställda och finns på 25 orter. I Sverige har vi funnits sen 1987 då Bolaget startades av 6 entreprenörer med passion för kaffe. Efter bara några år var Café Bar rikstäckande med målet att alltid erbjuda en helhetslösning inom fika överallt till alla. Vi arbetar uteslutande med ledande leverantörer inom vår bransch för att säkerställa att det vi lovar också levereras. Vi tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av vår leverans.

Läs mer på vår hemsida: www.cafebar.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/24
Publicerat 2021-04-20
Sista ansökningsdag 2021-05-20

Return to job vacancies