Great Group rekryterar till Svenska CEE Norm

Svenska CEE Norm rekryterar teknisk säljare

Svenska CEE Norm växer och därför rekryterar vi nu en affärsdriven säljare som vill arbeta i ett bolag som erbjuder värdeskapande lösningar. 

Vill du arbeta i en självständig roll i ett stabilt företag med goda framtidsutsikter och en stabil bransch? Då är detta rollen för dig! 

DIN ROLL 

Som säljare på CEE Norm kommer du att få arbeta i en självständig försäljningsroll med lösningsorienterad försäljning av kundanpassade uttagscentraler, kontaktdon och kraftfördelning.

Våra slutkunder är oftast större bolag inom industri eller infrastruktur dit vi levererar färdiga lösningar eller egenproducerade kundunika lösningar. 

I din säljroll hos oss är uppgiften att proaktivt, affärsmässigt och på ett engagerat sätt bearbeta både befintliga och nya kunder. 

Du arbetar även med att hitta affärsmöjligheter inom ditt redan befintliga kontaktnät. 

Som säljare hos oss arbetar du mot den tyngre industrin, el-konsulter, installatörer samt elgrossister vilket ställer krav på förståelse för deras olika behov. Företaget har en tydlig målbild och du får stor frihet att nå till den på bästa sätt. Vi är ett sammansvetsat team i en positiv arbetsmiljö där egna initiativ och idéer premieras. Om det är något som lockar dig så är detta rollen för dig. 

KVALIFIKATIONER 

Du har en bakgrund inom teknisk försäljning och är van att driva ditt arbete självständigt. För att lyckas i rollen är du strukturerad, driven och lyhörd för kundens behov. Ett krav är att du har erfarenhet från teknisk försäljning där du har varit delaktig i att ha tagit fram lösningar som skapat mervärde för dina kunder. Du hanterar CRM-system med självklarhet och har goda språkliga kunskaper i svenska och engelska. Då det ingår resor i arbetet är körkort ett krav. 

ANSÖKAN 

I den här rekryteringen har Svenska CEE Norm valt att samarbeta med Great Group.

Skicka gärna in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Mikael Weléen på 0706-107010 eller via mikael.weleen@greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

OM SVENSKA CEE NORM 

Vi på CEE Norm älskar att anta utmaningar och lösa problem. Det har vi gjort i över 25 år. Uttagscentraler, anslutningsdon och kablage är vår specialitet och inom dessa områden är det få som kan tävla med vår erfarenhet. Särskilt när det gäller att hitta de standardprodukter eller skräddarsydda lösningar som bäst matchar våra kunders behov. Vi har egen produktion av centraler och lösningar vilket ger oss en stark konkurrensfördel med korta ledtider och hög flexibilitet. Våra agenturer från världsledande tillverkare gör oss stark leverantör på marknaden. I vårt breda sortiment finns ett stort utbud av standardcentraler, alla typer av CEE-don samt specialanslutningsdon, uttagsstolpar och kablage för allt ifrån evenemangsarenor till hamnar, industrier, gruvor och flygplatser. Har inte vi, eller våra leverantörer, en färdig produkt på lagerhyllan, då sätter vi oss vid konstruktionsbordet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/25
Publicerat 2021-04-27
Sista ansökningsdag 2021-05-27

返回职位空缺页面